Godt nytt leseår

Hei, jeg håper du har en avslappende juleferie og at mandagen ikke blir alt for tung for deg når vi nå starter på et ferskt år.

Under juletreet mitt i år lå det to koselige bokgaver. Den ene var fra førerhunden til kjæresten min som har vært så flink at han kjøpte meg et tre måneders abonnement på Audible (ikke sponset lenke) så nå kan jeg få tre lydbøker gratis 🙂 Den andre gaven var bokformen av manuskriptet til J.K Rowlings «Fantastic Beasts and Where to Find Them», som jeg fikk av kjæresten.  Jeg har allerede sett filmen og synes den var veldig bra.

Mitt eneste lesemål for i år er å kunne være mer konsekvent med bloggen og faktisk lage tid i livet mitt til å poste annen hver fredag, og dermed få lest mer. I tall vil det si at jeg skal lese minimum 26 bøker som skal legges ut på bloggen.

Den første anmeldelsen som kommer på bloggen i 2017 er av boken «In one person» av John Irving. Den blir lagt ut fredag den 13 januar. Hehe vi får håpe det går bra 😉

Hvis du har noen spørsmål eller noe du savner på bloggen er det bare å legge igjen en kommentar, enten her eller på Facebooksiden til bloggen 😉 Konstruktiv ris og ros tas imot med takk 🙂

Å jeg håper du gleder deg like mye til det nye leseåret som jeg gjør.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s